Makers en medemakers

Pakhuis de Règâh *.* is als onafhankelijk platform van en voor de inwoners van Den Haag opgericht door Edgar Neo en Roxane Daniels. We zijn nog aan het opbouwen en met hulp van fijne medemakers komen we al tot een mooi aanbod. Maar onze ambitie reikt vele malen verder.

Vind je het leuk om dit platform mee op te bouwen en om deze stad nog beter en mooier te maken?
Wil je zelf een lezing, debat, workshop, training, bioscoop-avond of netwerkdiner organiseren? Of wil je een project realiseren en zoek je stadsgenoten met kennis en vaardigheden om je daarbij te helpen? Heb je iets gemaakt of gedaan waar je over in gesprek wilt gaan met anderen? Kom dan eens praten.
Want samen maken wij de stad Den Haag tot wat zij is.

Wil je het meemaken? Laat dan hieronder even je contactgegevens achter

Over Pakhuis de Règâh *.*
Pakhuis de Règâh *.* 
is het onafhankelijk platform van, voor en door de stad Den Haag en haar inwoners. Een plek waar we elkaar informeren, inspireren en co-creëren. Onze programmering is gebaseerd op actuele en complexe stedelijke uitdagingen van deze tijd. Die onderzoeken we samen en we verkennen welke keuzes we daarin willen maken zodat Den Haag nog mooier wordt. Er is ruimte voor denkers én doeners, voor sprekers én luisteraars, voor Hagenezen en Hagenaars, voor jong en oud.
Want samen maken wij de stad Den Haag tot wat zij is!

Voel je welkom om onze activiteiten bij te wonen en om bij te dragen in woord en daad.

Wil je op de hoogte blijven? Laat hieronder even je gegevens achter!