JustInspiration FUNdRaising Festival 03 juni

JustInspiration FUNdRaising festival
Wanneer:   Zaterdag 3 Juni 2017 13.00 – 17.30 (inloop vanaf12.30).
Waar:        Bij Pakhuis de Règâh in de Bazaar of Ideas,
Hoefkade 11, Den Haag.

JustInspiration FUNdraising festival 3 juni 2017 in Pakhuis de Règâh Pakhuis de Reiger een soort Pakhuis de Zwijger in Den HaagVrijheid om je te ontwikkelen als mens staat centraal tijdens het eerste JustInspiration FUNdRaising Festival dat  de JustAdvocates van International Justice Mission (IJM)  ism Pakhuis de Règâh Zaterdag 3 juni 2017 organiseren. We bieden je als bezoekers de kans om interactieve workshops te volgen op het gebied van leren, ondernemen, samenwerken, innovatie, psychologie en creativiteit. Er is een inspiratiemarkt en diverse muzikanten.

Deze vrijheid is helaas niet voor iedereen weggelegd. Bijna 46 miljoen mensen leven wereldwijd in slavernij. International Justice Mission (IJM) bevrijdt mensen uit slavernij, berecht daders en werkt aan structureel verbeteren van het rechtssysteem. Met dit festival willen we het goede werk van IJM steunen.
De opbrengst van het festival gaan voor 100% naar IJM.

Wil  je een bijdrage leveren aan dit festival? Dat kan! En wel op 2 manieren:

Door een passe-partout voor het hele JustInspiration FUNdRaising festival ad €12,00 euro te kopen.  Klik hier om minimaal 12 euro te doneren (meer mag natuurlijk ;-)).
Neem je kopie van je donatie mee als toegangsbewijs.

en/of

Door op zaterdag 3 juni ergens tussen 13.00 en 17.00 uur kosteloos een interactieve workshop van max 45 minuten op het JustInspirationte geven. In overleg kunnen we het tijdstip van jouw workshop bepalen.

Wil je ook meehelpen als vrijwilliger en zo helpen van JustInspiration FUNdRaising festival een succes te maken? Supersympathiek 😉
Meld je dan even aan bij de Facebook-groep die we speciaal hiervoor opgezet hebben

JustInspiration FUNdRaising festival
Wanneer:   Zaterdag 3 Juni 2017 13.00 – 17.30 (inloop vanaf12.30).
Waar:        Bij Pakhuis de Règâh in de Bazaar of Ideas,
Hoefkade 11, Den Haag.

RSVP

Voor vragen en/of opmerkingen kun je via contact@deregah.nl of via onze contact pagina een bericht achterlaten.

 

Auteur: PdR

Pakhuis de Règâh is het onafhankelijk platform van en voor de stad Den Haag en haar inwoners. Een plek waar we elkaar informeren, inspireren en co-creëren. Onze programmering is gebaseerd op actuele en complexe stedelijke uitdagingen van deze tijd. Onze gastsprekers zijn mensen die op hun eigen manier de stad maken tot wat zij is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.