Contact en route

Contact- en bedrijfsgegevens van Pakhuis de Règâh 
Hoefkade 11,
2526 BN Den Haag
T/F:   084 – 833 39 63
E:       contact@deregah.nl
KVK:  68206135
RSIN: 857343865
BTW: NL853324566B01

@Twitter
  @Facebook  @Instagram

Stay up to date:

Pakhuis de Règâh *.* heeft een goed bereikbare thuishaven gevonden in de Bazaar of Ideas; de nieuwste hotspot van Den Haag, in een voormalige bazaar van exotische winkeltjes en naast The Student Hotel. Het is gelegen op de grens van de Stationsbuurt en de Schilderswijk, op loopafstand van station Hollands Spoor, de Haagse Hogeschool en het centrum. Bazaar of Ideas biedt niet alleen onderdak aan Pakhuis de Règâh. Je kunt er zalen huren, een hapje eten of een gezellige borrel drinken.

Het adres is
Hoefkade 11
2526 BN Den Haag

Parkeren kan in de buurt of in Q-Park Laakhaven, Rijswijkseweg 27, 2516 ED Den Haag

Plan hieronder je route

Over Pakhuis de Règâh *.*
Pakhuis de Règâh *.* 
is het onafhankelijk platform van, voor en door de stad Den Haag en haar inwoners. Een plek waar we elkaar informeren, inspireren en co-creëren. Onze programmering is gebaseerd op actuele en complexe stedelijke uitdagingen van deze tijd. Die onderzoeken we samen en we verkennen welke keuzes we daarin willen maken zodat Den Haag nog mooier wordt. Er is ruimte voor denkers én doeners, voor sprekers én luisteraars, voor Hagenezen en Hagenaars, voor jong en oud.
Heb je ideeën, opmerkingen, suggesties of wil je gewoon meer weten over Pakhuis de Règâh, dan kun je een mail sturen naar contact@deregah.nl.
Want samen maken wij de stad Den Haag tot wat zij is!